STRAALSPECIALIST
Wij geven uw hout
een langdurig nieuwstralend leven

Uw trap zandstralen of luchtgommen zodat deze er weer als nieuw uitziet!

Uw trap zandstralen is de ideale oplossing wanneer deze er versleten, verouderd of zelfs vies uitziet en u deze graag wilt laten stralen als nieuw. Dit proces maakt gebruik van kleine zanddeeltjes die onder hoge druk tegen het oppervlak van de trap worden geblazen om oude verf, lak of andere onzuiverheden te verwijderen. Dit zonder het oppervlak te beschadigen. Het resultaat is een prachtig schone en egale ondergrond die klaar is voor een nieuwe afwerking. Ook luchtgommen, wat met een lagere druk en een zachte, ronde keramische korrel gebeurt, is een methode die we gebruiken voor het reinigen van uw trap. Dit geeft een nog zachter resultaat. We bekijken steeds welke methode het best past bij uw project.

Een trap zandstralen of luchtgommen is een uitstekende optie voor zij die een duurzame en betaalbare oplossing zoeken. Door gebruik te maken van deze methode verbetert u niet alleen het uiterlijk van de trap, maar verlengt u ook de levensduur. Het is dus een investering die zich op de lange termijn zeker zal uitbetalen!

Uw trap zandstralen? Een goed idee!

Zandstralen en luchtgommen zijn dé ideale oplossing wanneer uw trap er versleten en verouderd uitziet! Bij zandstralen en luchtgommen blazen we kleine zanddeeltjes onder hoge druk tegen het oppervlak van de trap. Zo verwijderen we oude verf, roest en andere onzuiverheden. Op deze manier reinigen we uw trap snel en efficiënt, waardoor deze als nieuw oogt!

Verwijderen van oude verf en coatings

Uw trap zandstralen of luchtgommen is een zeer effectieve manier om oude verf, lak en coatings te verwijderen.

Egaliseren van het oppervlak

Door het zandstralen of luchtgommen van de trap ontstaat er een gladde en egale ondergrond die ideaal is om opnieuw te schilderen, lakken of te vernissen.

Verbeteren van levensduur

Door het verwijderen van vuil, verf, lak en coatings wordt de trap niet alleen mooier, maar ook duurzamer. Uw trap gaat langer mee en zult u minder snel moeten vervangen.

Professioneel zandstralen is essentieel bij trappen

Hoewel het zandstralen en luchtgommen van trappen effectieve manieren zijn om het oppervlak te reinigen en te egaliseren, is het belangrijk om dit proces te laten uitvoeren door professionele en ervaren specialisten.

Onervaren specialisten kunnen het oppervlak van de trap beschadigen door te diep te stralen of door de verkeerde druk te gebruiken.

Dit kan leiden tot extra reparatiekosten en vertragingen tijdens het project. Zorg er dus voor dat u altijd een specialist inschakelt met voldoende ervaring.

Licht beige trap

Hoe gaan we te werk?

singleprofile

Onze aanpak bij het zandstralen en luchtgommen van trappen verschilt afhankelijk van uw specifieke situatie en de staat van uw trap. Over het algemeen ziet onze aanpak er als volgt uit:

Wat na uw trap zandstralen of luchtgommen?

Na het zandstralen of luchtgommen van uw trap is het belangrijk om het oppervlak goed te behandelen en te beschermen tegen toekomstige slijtage en verkleuring. Dit doen we door de trap te oliën, te lakken of te vernissen, indien gewenst. Een olielaag geeft de trap een natuurlijke uitstraling, terwijl vernis of lak zorgt voor een glanzende, moderne afwerking.

Doordat u een beschermlaag aanbrengt, wordt het oppervlak van de trap mooier en duurzamer. De beschermlaag zorgt ervoor dat de trap beter bestand is tegen mogelijke beschadigingen en slijtage door gebruik. Het voorkomt bijvoorbeeld dat het hout kromtrekt of dat er scheuren in het oppervlak ontstaan.

Het is dus belangrijk om na het zandstralen of luchtgommen van de trap te overwegen welke afwerking het beste bij uw smaak en behoeften past. Het is verstandig om hierbij rekening te houden met factoren zoals de locatie van de trap (binnen of buiten), de stijl van uw woning en de mate van intensiteit waaraan de trap wordt blootgesteld.

Een professionele specialist, zoals Straalspecialist, helpt u graag bij het kiezen van de juiste afwerking en brengt deze op een professionele wijze aan. Zo zorgt u ervoor dat uw trap er als nieuw uitziet en beschermd is tegen toekomstige slijtage en verkleuring.

Trap zandstralen en luchtgommen in 't kort

Uw trap regelmatig zandstralen of luchtgommen is een uitstekende investering die zich op de lange termijn zeker zal uitbetalen. Door oude verflagen, lak, roest en andere onzuiverheden te verwijderen, zorgt u voor een frisse en vernieuwde uitstraling. Bovendien verlengt u de levensduur van de trap en beschermt u deze tegen toekomstige slijtage en verkleuring.

Schakel altijd een ervaren en professionele specialist in voor het zandstralen of luchtgommen van uw trap om het beste resultaat te garanderen. Wij adviseren u graag over de juiste afwerking en brengen deze op een vakkundige wijze aan. Zo kunt u nog jarenlang genieten van een prachtige en duurzame trap.

Onze realisaties van zandstralen en luchtgommen

Wilt u graag wat inspiratie opdoen?
Bekijk alvast onderstaand voorbeelden van ons werk.

30 JAAR ERVARING
Door onze jarenlange ervaring bezorgt en vervult Straalspecialist alle wensen van de klant. Kwaliteitduurzaamheid en een 100% tevreden klant is voor ons heel belangrijk.
Bel: 0468/16 50 29 voor een gratis offerte.
100%
Klanttevredenheid
DÉ SPECIALIST
in regio Kempen

Contacteer ons

Netestraat 9 bus 2/1, 2235 Westmeerbeek

Telefoon:  +32 468 16 50 29