STRAALSPECIALIST

Wij geven uw hout

een langdurig nieuwstralend leven

Luchtgommen van trappen, meubels en keukens

Hout luchtgommen

Bij luchtgommen gebruiken we de juiste techniek om geen beschadigingen aan het hout te brengen en om een zacht eindresultaat te krijgen. We verwijderen ook op alle moeilijk bereikbare plaatsen alle imperfecties.

Deze techniek gebeurt onder lage druk en met een speciale zachte, keramische korrel. Zo is de inslag in het hout minimaal en krijgen we een zacht en mooi eindresultaat. Straalspecialist brengt met deze techniek het hout terug in zijn originele, natuurlijke staat.

Straalspecialist gebruikt deze techniek ook voor het luchtgommen van fineerhout en zacht hout, zonder het hout te beschadigen. Alle oude verven, vernis, boenwas, vuil etc. verwijderen we met deze techniek. Straalspecialist gebruikt alleen natuurlijke stoffen die zelf geen stof af geven en die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Steunpillaren en raam luchtgommen
Trap luchtgommen

Het fijnere werk

Een fijnere vorm van zandstralen is luchtgommen. Trappen bijvoorbeeld zien er terug gloednieuw uit na de behandeling. Deze techniek zorgt niet alleen voor een nieuw gevoel, maar verwijdert ook de oude lagen verf, vernis en vuil. De afwerking kan dus veranderd worden zonder nieuw hout aan te schaffen. De beste manier van meubels een andere look te geven is luchtgommen. De prijs van luchtgommen is goed betaalbaar, zeker omdat het gommen van meubels goedkoper is dan andere meubels van hoge kwaliteit te kopen.

Het grootste verschil tussen luchtgommen en zandstralen is de zachtheid van het hout na het bewerken ervan. Deze behandeling is dus perfect voor fragiele, gedetailleerde oppervlakken. Een gedetailleerde trap met deze techniek behandelen is dus beter dan zandstralen, net als het gommen van oudere meubels. Meubels gommen is bij ons makkelijk omdat we ze kunnen ophalen en terugbrengen. Hierdoor verliest u weinig tijd. Als we een trap zandstralen of gommen, plaatsen we eerst bescherming voor het interieur. Hierna zorgen we ervoor dat alles opgeruimd is.

Luchtgommen prijsberekening

We starten met een gratis bezoek bij u ter plekke. Hier overlopen we in detail uw wensen. Dan zien we meteen met welke wensen we rekening moeten houden.

Hierna maken we een gepersonaliseerde offerte. Tenslotte werken we het project professioneel af. Zo garanderen we dat u 100% tevreden bent!

  • Gratis bezoek ter plekke

    We overlopen samen wat er moet gebeuren.

  • Offerte op jouw maat

    Inclusief alle extra investeringen, zodat u niet voor verrassingen staat.

  • Ervaren en betaalbaar

    Competitieve prijzen en jarenlange ervaring.

Trap, steunpillaren en deur zandstralen/luchtgommen

ONZE REALISATIES VAN LUCHTGOMMEN

Wil je graag wat inspiratie opdoen?
Bekijk alvast onderstaand voorbeelden van ons werk.

30 JAAR ERVARING MET ZANDSTRALEN EN LUCHTGOMMEN

Door onze jarenlange ervaring bezorgt en vervult Straalspecialist alle wensen van de klant. Kwaliteitduurzaamheid en een 100% tevreden klant is voor ons heel belangrijk.

Overtuigd, bel: 0468/16 50 29 voor een gratis offerte.
100%
Klant tevredenheid
DÉ SPECIALIST
in regio Kempen

Contacteer ons

Zammelseweg 185N, 2440 Geel

Telefoon:  +32 468 16 50 29