STRAALSPECIALIST

Wij geven uw hout

een langdurig nieuwstralend leven

Zandstralen van trappen, meubels en keukens

Hout zandstralen

Zandstralen is ideaal om vuile en hardnekkige lagen verven en vernis te verwijderen. We reinigen alles tot op de laatste millimeter. We blazen minuscule korrels onder de juiste druk tegen het hout. Alle oude lak- en verflagen schuren we op deze manier weg. Zo komen we op plaatsen waar u zelf niet bij kan zonder het hout te beschadigen.

Door onze jarenlange ervaring weten we welke korrel het best is in elke situatie. Ook de gebruikte druk verschilt per houtsoort. Elke houtsoort is anders en heeft een andere behandeling nodig. Straalspecialist kiest altijd de perfecte behandeling voor het hout, of het nu gaat om een voordeur zandstralen, een houten trap of een keuken.

Straalspecialist gebruikt alleen natuurlijke stoffen die zelf geen stof afgeven en die niet schadelijk zijn voor het milieu. Wij kunnen het hout ook een oudere look bezorgen voor een antiek gevoel. Alle lagen verf, vernis, vuil, roest en boenwas verwijderen we met deze techniek. Het hout krijgt dan terug zijn natuurlijke uitstraling, geheel milieuvriendelijk.

Steunpillaren en raam zandstralen
Steunpillaren en raam

Competitieve prijzen

Hout zandstralen wordt steeds populairder. Dit is ook logisch als je de voordelen ervan kent. Het gestraalde hout ziet en voelt er als nieuw uit. Ook een voordeel is dat het langer meegaat, ideaal voor meubels. De behandeling zorgt ervoor dat je houten meubels, trappen, deuren etc. hun imperfecties verliezen. Kasten zandstralen bijvoorbeeld zorgt ervoor dat vuil, oude vernislagen… van het hout verwijderd worden. Zo kunnen de deuren terug goed sluiten.

We zorgen ervoor dat onze prijs van zandstralen altijd competitief is. Zo hebt u de mogelijkheid om kwaliteitsvol zandstralen te verkrijgen aan een goede prijs. Deze prijs hangt af van het oppervlak dat bewerkt moet worden. Meubels zandstralen is qua prijs dus goedkoper dan een trap zandstralen. Een meubel behandelen duurt ook minder lang en we kunnen deze komen ophalen en terugbrengen, net als bij deuren zandstralen. Na het stralen wordt al het straalmiddel door ons opgekuist en laten we alles netjes en opgeruimd achter.

Zandstralen prijsberekening

We starten met een gratis bezoek bij u ter plekke. Hier overlopen we in detail uw wensen. Dan zien we meteen met welke wensen we rekening moeten houden.

Hierna maken we een gepersonaliseerde offerte. Tenslotte werken we het project professioneel af. Zo garanderen we dat u 100% tevreden bent!

  • Gratis bezoek ter plekke

    We overlopen samen wat er moet gebeuren.

  • Offerte op jouw maat

    Inclusief alle extra investeringen, zodat u niet voor verrassingen staat.

  • Ervaren en betaalbaar

    Competitieve prijzen en jarenlange ervaring.

Trap, steunpillaren en deur zandstralen/luchtgommen

ONZE REALISATIES VAN ZANDSTRALEN

Wil je graag wat inspiratie opdoen?
Bekijk alvast onderstaand voorbeelden van ons werk.

30 JAAR ERVARING MET ZANDSTRALEN EN LUCHTGOMMEN

Door onze jarenlange ervaring bezorgt en vervult Straalspecialist alle wensen van de klant. Kwaliteitduurzaamheid en een 100% tevreden klant is voor ons heel belangrijk.

Overtuigd, bel: 0468/16 50 29 voor een gratis offerte.
100%
Klant tevredenheid
DÉ SPECIALIST
in regio Kempen

Contacteer ons

Netestraat 9 bus 2/1, 2235 Westmeerbeek

Telefoon:  +32 468 16 50 29