STRAALSPECIALIST

Wij geven uw hout

een langdurig nieuwstralend leven

OVER ONS

Onze specialiteiten

Straalspecialist is jarenlang actief in het zandstralen en luchtgommen van hout. Door ons ervaren vakmanschap realiseren we stralend werk voor de klant.

We zijn een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring in de wensen van de klant te vervullen. Zo krijgen we altijd een stralend eindresultaat. 

Voor uw meubels, trappen of keukens te zandstralen is Straalspecialist de beste keuze. Al 30 jaar leveren we netjes werk. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn.

Onze manier van werken is ook milieuvriendelijk, net als alle producten waar we mee werken. Duurzaamheid is ook voor ons van belang.

Video afspelen

Hoe werken we?

Na een onderlinge afspraak komen we ter plaatse kijken. Zo verkrijgen we de nodige informatie voor een correcte offerte. Dit is geheel vrijblijvend.

We luisteren dan ook wat uw wensen zijn. We zorgen ervoor dat u weet hoe we die zullen bereiken en uitvoeren. We kunnen u ook het juiste advies meegeven voor de nabehandeling van het hout. Ook de nabehandeling kunnen we uitvoeren.

Indien u de nabehandeling zelf wil uitvoeren, kan u ook bij ons terecht voor professionele informatie. We helpen u altijd verder. Nadat we alles gezien en besproken hebben, zullen we u de juiste offerte bezorgen. Vooraleer we ter plaatse beginnen, zullen we eerst alles goed afplakken en beschermen. Zo beschadigen we niets en blijft alles stofvrij. Wanneer de werken gedaan zijn, ruimen we alles grondig op.

Het is van groot belang dat we alles netjes afleveren. Ook moeten alle wensen van de klant vervuld zijn. Het ophalen en terugbrengen van meubels en deuren onder andere is ook mogelijk

Steunpillaren en raam luchtgommen

Waarom ons kiezen?

Door onze jarenlange ervaring vervult Straalspecialist alle wensen van de klant. Kwaliteit, duurzaamheid en een 100% tevreden klant is voor ons van groot belang. Ons aanbod in nabehandeling en professionele hulp is ook uitgebreid.

Vernis op plank

30 JAAR ERVARING MET ZANDSTRALEN EN LUCHTGOMMEN

Door onze jarenlange ervaring bezorgt en vervult Straalspecialist alle wensen van de klant. Kwaliteitduurzaamheid en een 100% tevreden klant is voor ons heel belangrijk.

Overtuigd, bel: 0468/16 50 29 voor een gratis offerte.
100%
Klant tevredenheid
DÉ SPECIALIST
in regio Kempen

Contacteer ons

Netestraat 9 bus 2/1, 2235 Westmeerbeek

Telefoon:  +32 468 16 50 29